Meng de kwark, haverzemelen, het ei en de Yellow Thai Curry spicemix in een kom.
Doe een scheutje olie in de pan en bak het mengsel op een laag vuur tot een pancake. Tip: Zorg dat je wacht met omdraaien tot de pancake al bijna gaar is, zo voorkom je dat hij uit elkaar valt.
Topping
Kook het ei en snijdt intussen de tomaat, komkommer in stukjes en de rode ui in halve ringen.
Meng 1 theelepel Yellow Thai Curry spicemix met 1 el. mayonaise of kwark.
Beleg vervolgens de pancake met de sla en gesneden groenten.
Snijd het gekookte ei in partjes en doe dit op de sla.
Tot slot kun je met het sausmengsel dotjes maken op je gerecht.
Voor een echte finishing touch en een feestelijke uitstraling strooi je nog een klein beetje Yellow Thai Curry spicemix over je gerecht.
Suggestie
Vervang de Yellow Thai Curry spicemix voor de Red Thai Curry of Green Thai Curry spicemix voor afwisseling.