Kwaliteit gegarandeerd

Kwaliteit gegarandeerd

Jarenlange ervaring

Jack & Pestle is ontstaan uit liefde voor eten. De oprichter van Jack & Pestle heeft jarenlange ervaring als gespecialiseerd kok, voedingsmiddelen technoloog en inkoper grondstoffen en streeft naar producten van topkwaliteit met de perfecte smaak. Dit doen wij door de producten vanaf scratch zelf te ontwikkelen en in te kopen binnen ons internationale netwerk van top leveranciers, die de hoogste kwaliteit leveren. Dit kunnen zij mede garanderen door hun certificeringen op het hoogste niveau.

DSC_5835

Whey protein

De whey protein concentrate wordt geproduceerd met Whey van Nederlands grootste zuivelleverancier en bereid met aroma’s uit een van de grootste aroma huizen ter wereld. We maken gebruik van een pure wei eiwit uit melk, die geconcentreerd is door ultrafiltratie. Hierdoor bevat de zuivere wei concentraat een hoog eiwit gehalte, lost goed op en heeft geen bijsmaak. Tevens bevat het meer bouwstenen die goed zijn voor je spieren. Het is rijk aan leucine en hoog in glutamine en BCAA's.

DSC_5040

Spicemixen

De spicemixen worden bereid met kruiden en specerijen die dagelijks het land binnenkomen via zee naar de poort van Rotterdam. De blends worden volgens eigen receptuur gemengd en verrijkt met de zuiverste kruiden en specerijen, extracten en oliën, om de smaak een boost te geven. Dit onderscheid onze spicemixen van de wel bekende kruidenmixen die in de supermarkt te koop zijn. De spicemixen worden bereid zonder toegevoegd zout en suiker. Hierdoor zijn de kruidenmixen 100% puur. Het is onze specialiteit om gezonde producten te creëren die enorm goed van smaak zijn.

DSC_5668
Winkelwagen