Yellow Thai Pancake
Ingrediënten
Voor de pancake
- 1 theelepel Yellow Thai Curry spicemix
- 1 Ei
- 1 eetlepel Magere kwark
- 1 eetlepel Haverzemelen
- olie
Voor de topping
- 1 theelepel Yellow Thai Curry spicemix
- Sla melange
- Gerookte kipfilet in reepjes
- Komkommer
- Tomaat
- Gekookt ei
- Rode ui
- 1 eetlepel Kwark of mayonaise
Instructies
Pancake
- Meng de kwark, haverzemelen, het ei en de Yellow Thai Curry spicemix in een kom.
- Doe een scheutje olie in de pan en bak het mengsel op een laag vuur tot een pancake. Tip: Zorg dat je wacht met omdraaien tot de pancake al bijna gaar is, zo voorkom je dat hij uit elkaar valt.
Topping
- Kook het ei en snijdt intussen de tomaat, komkommer in stukjes en de rode ui in halve ringen.
- Meng 1 theelepel Yellow Thai Curry spicemix met 1 el. mayonaise of kwark.
- Beleg vervolgens de pancake met de sla en gesneden groenten.
- Snijd het gekookte ei in partjes en doe dit op de sla.
- Tot slot kun je met het sausmengsel dotjes maken op je gerecht.
- Voor een echte finishing touch en een feestelijke uitstraling strooi je nog een klein beetje Yellow Thai Curry spicemix over je gerecht.
Suggestie
- Vervang de Yellow Thai Curry spicemix voor de Red Thai Curry of Green Thai Curry spicemix voor afwisseling.
Yellow Thai Curry
€5,95
Op voorraad (kan nabesteld worden)