BANANENBROOD MET VANILLA WHEY PROTEIN
Benodigdheden
- Mengkom
- Mixer/keukenmachine
- Cakevorm
- Oven
Ingrediënten
- 1 scoop Delicious Whey Protein Vanilla van Jack & Pestle 35 gram
- 120 gram volkoren speltmeel
- 8 gram bakpoeder
- 40 gram honing
- 3 bananen
- 3 eieren
- snuf kaneel
- evt nootjes als topping (hier gebruik gemaakt van pecan, amandel en hazelnoot)
Instructies
- Verwarm de oven voor op 170 graden.
- Voeg alle ingrediënten samen in een mengkom en gebruik een mixer of keukenmachine en maak een glad beslag.
- Doe de ingrediënten vervolgens in een cakevorm.
- Als laatste kunnen de nootjes over het beslag gestrooid worden. De nootjes zijn op de foto kort in een keukenmachine gedaan voor een grove maling.
- Doe het bananenbrood 55 minuten in de oven en smullen maar!
Vanilla
€21,96
Slechts 1 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)