BANANENBROOD MET VANILLA WHEY PROTEIN

Voorbereidingstijd 25 minuten
Bereidingstijd 55 minuten
Totale tijd 1 uur 20 minuten
Gang Nagerecht, Ontbijt, Tussendoortje
Porties 10 sneetjes
Trefwoord eiwitrijk, fruit, proteïnen, vanilla

Benodigdheden

  • Mengkom
  • Mixer/keukenmachine
  • Cakevorm
  • Oven

Ingrediënten
  

  • 1 scoop Delicious Whey Protein Vanilla van Jack & Pestle 35 gram
  • 120 gram volkoren speltmeel
  • 8 gram bakpoeder
  • 40 gram honing
  • 3 bananen
  • 3 eieren
  • snuf kaneel
  • evt nootjes als topping (hier gebruik gemaakt van pecan, amandel en hazelnoot)

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 170 graden.
  • Voeg alle ingrediënten samen in een mengkom en gebruik een mixer of keukenmachine en maak een glad beslag.
  • Doe de ingrediënten vervolgens in een cakevorm.
  • Als laatste kunnen de nootjes over het beslag gestrooid worden. De nootjes zijn op de foto kort in een keukenmachine gedaan voor een grove maling.
  • Doe het bananenbrood 55 minuten in de oven en smullen maar!

Vanilla

21,96

Beschikbaar via nabestelling

+2 Proteïnen = 2% korting
+4 Proteïnen = 5% korting
+6 Proteïnen = 10% korting
Winkelwagen