Gamba met kokos en mienestjes
Ingrediënten
- The Blue Lagoon spicemix
- 500 gram Gamba's
- 1 Ui gesnipperd
- 200 gram Prei gesneden
- 250 gram Champignons gesneden
- 2 Zoete puntpaprika's
- 150 ml Kokosmelk
- 260 gram Mie nestjes
Instructies
- Breng een grote pan met water aan de kook.
- Als het water kookt, voeg je de mie nestjes toe en kookt dit zoals aangegeven op de verpakking.
- Fruit de uitjes aan.
- Bak vervolgens de prei, champignons en paprika 5 minuten mee.
- Voeg de gamba's toe en bak nogmaals 5 tot 8 minuten.
- Voeg drie eetlepels van The Blue Lagoon spicemix aan toe en bak dit 2 minuten mee.
- Schenk de kokosmelk erbij en laat het geheel nog 3 minuten pruttelen.
- Schep de mie nestjes op een bord, met het mengels van gamba en groenten er bovenop. Strooi ten slotte een topping van The Blue Lagoon over het gerecht frisse smaakboost.
The Blue Lagoon
€5,75
Beschikbaar via nabestelling