Gamba met kokos en mienestjes
![](https://jackpestle.nl/wp-content/uploads/2021/05/20210507_193331-scaled.jpg)
Ingrediënten
- The Blue Lagoon spicemix
- 500 gram Gamba's
- 1 Ui gesnipperd
- 200 gram Prei gesneden
- 250 gram Champignons gesneden
- 2 Zoete puntpaprika's
- 150 ml Kokosmelk
- 260 gram Mie nestjes
Instructies
- Breng een grote pan met water aan de kook.
- Als het water kookt, voeg je de mie nestjes toe en kookt dit zoals aangegeven op de verpakking.
- Fruit de uitjes aan.
- Bak vervolgens de prei, champignons en paprika 5 minuten mee.
- Voeg de gamba's toe en bak nogmaals 5 tot 8 minuten.
- Voeg drie eetlepels van The Blue Lagoon spicemix aan toe en bak dit 2 minuten mee.
- Schenk de kokosmelk erbij en laat het geheel nog 3 minuten pruttelen.
- Schep de mie nestjes op een bord, met het mengels van gamba en groenten er bovenop. Strooi ten slotte een topping van The Blue Lagoon over het gerecht frisse smaakboost.
![](https://jackpestle.nl/wp-content/uploads/2020/07/PhotoRoom-20210427_114606-1024x1024.png)
The Blue Lagoon
€5,75
Beschikbaar via nabestelling