Red Curry met noodles
Ingrediënten
- 2-3 eetlepels Red Thai Curry spicemix
- 400 gram Runderreepjes
- 2 eetlepels Zonnebloemolie
- 1 teen Knoflook
- 2 Rode ui
- 1 Courgette
- 250 gram Champignons
- 1 Paprika
- 250 ml Kokosmelk
- 2 Limoenen
- Verse korianderblad voor garnering
- 250 gram Eiermie of noodles
Instructies
- Snijd de rode ui in halve ringen en de paprika in reepjes. De courgette en champignons in partjes. Hak de knoflook fijn.
- Verhit de olie en bak hierin de groenten uit stap 1 in 2 min beet gaar.
- Voeg 2 a 3 el rode curry spicemix bij de groenten en bak 1 minuut mee.
- Voeg dan de runderreepjes toe en bak deze ook 1 minuut mee.
- Voeg de kokosmelk toe en laat 5 minuut zachtjes stoven.
- Kook de eiernoodles af volgens aanwijzing op verpakking.
- Schep de eiernoodles in borden en schep de curry over de noodles. Leg hier een paar partjes limoen overheen en pluk wat koriander blad voor over het gerecht.
- Besprenkel de curry nog een beetje met de rode curry spicemix voor extra kleur en smaak.
Red Thai Curry
€5,95
Op voorraad (kan nabesteld worden)